ANGELSKA TERAPIJA

Med svetovanjem se trudim, da bi sprejeli največ, kar lahko dobite, saj vam informacije lahko resnično spremenijo življenje na bolje, ampak le, če si to dovolite. 
Svetujem  s pomočjo vpogleda v svetlobni zapis stranke, lastnega znanja in bogatih življenjskih izkušenj. V okviru svetovanja informacije pridobim na več ravneh: na ravni vašega avričnega polja (kjer so zapisi vseh dogodkov, talentov ipd.) in na duhovni ravni vaših vodnikov, angelov, vašega višjega jaza (duše). Tako podroben vpogled v katerokoli situacijo vašega življenja vam bo služil kot čudovito izhodišče za kakršnekoli spremembe, ki jih želite ustvariti v svojem življenju.    Spoznali boste, da se moč za spremembo nahaja znotraj vas in da ste prav vi tisti čudežni ključ, ki bo odprl vrata vaši izjemni prihodnosti – vašemu življenju, ki ste ga vedno želeli živeti. Moja vloga v procesu je samo predajanje sporočil, kar pomeni, da nimam nobenega osebnega interesa karkoli vsiljevati ali vam na silo spreminjati vrednote, ki jih cenite. Moje osebno mnenje tukaj ni pomembno in ga med seanso (razen če to posebej ne poudarim) tudi ni.  Cilj tega procesa je izboljšanje kvalitete življenja; nobene povezave nima z napovedovanjem usode ali z dajanjem medicinskih diagnoz. Energijska terapija sledi svetovanju. Med seanso se aktivira zdravilna vibracija v telesu in je popolnoma prilagojena vsakemu posamezniku. Deluje na vseh področjih – zavednih in nezavednih. Višja inteligenca – angeli, žarki zdravljenja, univerzalna energija … potujejo v globine in zdravijo, čistijo, harmonizirajo vsako celico vašega telesa, hkrati pa se razrešujejo travme, lajša bolečina in raztapljajo strahovi na področjih, kjer imate težave. Pri terapiji ležite sproščeno. Energijska terapija prinaša  svežino in naše naravne občutke vitalnosti, ki so pogosto pod skorjo različnih obremenitev in negativnih čustev.  Pomaga nam – tako kot burja spiha prah z ulic in dež spere umazanijo – da se lažje očistimo energijskega balasta, po tem pa zablestimo in zadihamo ter naredimo korak naprej. Predvsem v smislu, da ne vlagamo energije in pozornosti v tisto, kar nas izčrpava, in da prekinemo tokove negativnih spiral, ki nas vlečejo v močvare negativnih čustev. 
Trajanje 60 minut – cena 57 eur.

Opozarjam, da vse opisane oblike svetovanja in pomoči ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Z izvajanjem različnih tehnik vam lahko pomagam izboljšati kvaliteto življenja, da začnete na življenjske situacije gledati z druge perspektive. Pojem ''svetovanje'' se nanaša zgolj na nov pogled situacij in v nobeni meri ne nadomešča fizičnega ali psihološkega zdravljenja. 

Kontaktirajte nas

Telefon: 040 / 740 - 204
E-mail naslov: masazamonca@gmail.com

Masaže Monca

Cesta krških žrtev 35, 8270 Krško

Delovni čas: 
          ponedeljek - petek: po dogovoru                    
          sobota, nedelja, prazniki: zaprto
Termin za storitev je potrebno predhodno rezervirati.