Masaže Monca
Le še korak do sprostitve

terapevtske in sprostitvene masaže, energijske terapije in meditacije

Delovni čas: 
ponedeljek-petek: 
        po dogovoru         
sobota, nedelja, prazniki: zaprto

Rezervacija termina na: 040/740-204 ali masazamonca@gmail.com 
 

Naše Storitve

Naša vizija je vsaki stranki ponuditi edinstveno izkušnjo. Zaradi ogromno praktičnega znanja in ljubezni do dela lahko pomagamo in nudimo kvalitetne storitve. Strankam se individualno posvečamo in se trudimo, da so naše storitve vredne vašega zaupanja.
Strokovno smo izurjeni v tehnikah in znanjih za lajšanje in izboljšanje kroničnih bolečin, poškodb, stresa, nespečnosti, čustvene stiske ... Vrhunski ambient in sprostitvene tehnike pa vam lahko pričarajo občutek popolne relaksacije. Obisk pri terapevtu že dolgo ni več razkošje. V tempu, ki ga živimo, se vse več ljudi odloča za to, da ohranja fizično in psihično stabilnost s preventivnimi terapijami, ki zelo izboljšajo kvaliteto življenja.

Sprostitev je najlepše darilo

Pri nas so na voljo boni za vse storitve iz naše ponudbe, ki jih prevzamete v prostorih Masaže Monca na CKŽ 35, Krško. Lahko vam jih tudi pošljemo preko spletne pošte, vi pa nam znesek nakažete na tekoči račun.

Kdo smo...

Simona Kozole

Več kot desetletje profesionalnega dela ... Masirala sem v zdraviliščih in turističnih centrih, v katerih sem izvajala različne tehnike masaž (medicinske, klasične, lomi-lomi, hot stone, aromaterapije, anticelulitne masaže ...). Opažala sem veliko nepravilnosti in nezadostnega posvečanja strankam in pacientom.
Znanje različnih masažnih tehnik, ki sem se jih priučila z leti, sem združila in iz njih izluščila najboljše prijeme, ki privedejo do hitrejše sprostitve in prodrejo v globlje plasti mišičnih tkiv.  Za samostojno pot sem se odločila, ker se želim strankam celostno posvetiti in jim nuditi storitev, kakršno si zaslužijo. Po številnih prebranih knjigah, tečajih za osebno rast in energijskih terapijah, ki so mi pomagale zaceliti rane iz otroštva, sem prejela neprecenljivo darilo vesolja – dar kanaliziranja (povezovanja z bitji svetlobe). Spoznala sem, da lahko pomagam vsem, ki so pripravljeni spremeniti pogled na svet.
Začela sem z izobraževanjem in s tečaji Reiki 1., 2., 3., in 4. stopnje in ga sama tudi poučujem že od leta 2015, sem certificirana terapevtka Tesla metamorfoze, podala sem se tudi na 11-dnevno potovanje v tišino s tehniko Vipassana, sprejemala znanje Tonyja Samare, opravila šolo osebne rasti pri Tadeju Pretnerju in v letu 2019 postala 5D terapevt in praktik Jasnovidnosti iz svetlobe po metodi Andreje Novak. Če želite globlje pogledati v svoje blokade, sem vam na voljo za osebno svetovanje in podporo z Angelsko terapijo

Masaže monca

Simona Kozole s.p.
Cesta krških žrtev 35, KRŠKO
Telefon:
040 / 740 - 204
E-mail naslov: masazamonca@gmail.com
Davčna številka: 
32648219
Za nakazilo na tekoči račun:
Simona Kozole s.p.
Cankarjeva 1, 8270 Krško
Poslovni račun pri banki Lon: 
SI56 6000 0000 0841 061 
Sklic: 00 datum in leto (npr. 21122019)
 

masaže monca, masaža krško, klasična masaža, masaža hrbta, celotna masaža, antistres masaža, terapevtska masaža, limfna drenaža, drenaža, hot stone masaža, abdominalna Maya masaža, refleksna masaža stopal, access bars terapija, energijsko svetovanje, intuitivno svetovanje, angelska terapija, tesla metamorfoza, tesla svetlobno telo, energijska masaža, energijsko čiščenje prostora, osebna rast, meditacije, reiki tečaj, reiki terapija, delavnice, gong kopeli, gong meditacija, energijska meditacija, energijsko čiščenje, energijska podpora,